Дјечија емисија “Палчићи”

Дјечија емисија “Палчићи”

Споразум о пословној сарадњи, који се односи се на снимање дјечије емисије „ПАЛчићи“, потписали су данас главни и одговорни уредник магазина „Паљанске новости“ Тања Гавриловић, В.Д директорица вртића „Бубамара“ Вања Југовић, те начелник Бошко Југовић у име општине Пале као оснивача вртића „Бубамара“.

Према ријечима главне и одговорне уреднице магазина „Паљанске новости“ Тање Гавриловић, дјечија емисија „ПАЛчићи“ биће емитована сваке недјеље у 12.00 часова, док ће премијерна емисија бити приказана у недјељу, 02. августа, на службеном You Tube каналу „Паљанских новости“.

„Циљ ове емисије је промоција лијепих ствари у нашој општини, те промоција наших најмлађих и најслађих суграђана. Битно је напоменути да је ова емисија снимана у договору са родитељима, што подразумијева писану сагласност свих родитеља малишана који ће учествовати у снимању, у складу са законским прописима. Захваљујем директорици вртића Вањи Југовић, која нам је омогућила и уступила просторије вртића за снимање емисије, те начелнику Југовићу и цијелом руководству општине Пале, који увијек излазе у сусрет у нашим потребама, те дају безграничну подршку“, истакла је Гавриловићева.

Дјечији Центар Буба-Мара © 2021

Сва права задржана

Бранка Ћопића бр. 2

057/223-772

bubamarapale@yahoo.com